Creative4you

Våren 2011 startade jag, Madeleine Andersson, Creative4you och erbjuder tjänster inom grafisk design. Detta innefattar arbete med bland annat grafiska profiler för företag, webbdesign, layout/design för olika typer av publikationer och trycksaker.
Våren 2014 startade vi upp ett nytt område i vårt företag, grafiska kurser. Vi kände att vi ville dela med oss av all vår erfarenhet av de program som vi jobbar i varje dag. Vi erbjuder skräddarsydda kurser i InDesign, Illustrator och Photoshop.
Under 2020 utökade vi vårt arbetsområde ytterligare och man kan i vår shop köpa fotografier, handgjorda kort och presentaskar.

Creative4you
vill på ett innovativt sätt skapa en produkt som möter Era förfrågningar och behov.
vill ge Er stöd och hjälp att utveckla en produkt utifrån kunskap och erfarenhet från den grafiska världen.

Creative4you
vill vara ett företag som håller sig mångsidigt som formgivare och lyssnar av trender i omvärlden.
vill vara ett företag som är lyhört för kundens önskemål och behov.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp eller bara undrar något, info@creative4you.nu


Madeleine Andersson
certifierad grafisk designer

Är en glad och positiv tjej som älskar att jobba med färg och form. Hela hennes vardag präglas av det artistiska genom design, dans, musik, teater och fotografering. Hon har tidigare jobbat på SonyEricsson med allt från web till applikations planering. Sommaren 2010 tog den fasen slut och hon skolade om sig till grafisk designer på Sessions.edu. Idag jobbar hon som kommunikatör i Lunds Allhelgonaförsamling på deltid, samtidigt som hon driver Creative4you.